stardand
../locuri de petreceri/Magic Land
Clasament: 3/1
Magic Land
Galerie foto
Magic Land pune la dispozitia copiilor de toate varstele un spatiu de joaca curat, sigur, educativ, plin de surprize amuzante, o lume magica in care cei mici sau mari se pot ascunde printre bile colorate, pot sari in Castelul Fermecat, se pot juca in casute sau pot zbura pe topogan, pot dansa printre baloane de sapun sau pot avea parte de multe surprize.
Magic Land este maestrul petrecerilor. Ne aflam la dispozitia dumneavoastra si organizam cele mai frumoase petreceri pentru copii. In orice sezon  cu ocazia oricarei sarbatori sau zile speciale si la orice ora, suntem alaturi de voi si de cei mici intotdeauna cu surprize minunate si petreceri memorabile. 
De la dorinta de a va surprinde copilul si pana la organizarea celei mai frumoase petreceri este un singur pas. Voi spuneti ce va doriti pentru acea zi speciala, iar de restul ne ocupam noi! 
Parintii au la dispozitie o cafenea unde pot savura bauturi calde sau reci relaxandu-se in compania prietenilor sau privind la televizor. 
Magic Land se poate transforma intr-un taram al artelor oferind copilului vostru sansa de a se dezvolta armonios la cursurile de dans pe care vi le punem la dispozitie.
Personalul prietenos, preturile accesibile, spatiul generos fac din Magic Land un loc ideal pentru petrecerea timpului liber, pentru urmatoarea voastra petrecere sau pentru oricare moment in care copilul vostru vrea sa alerge, sa se joace si sa se distreze intr-un mediu sigur si plin de amuzament.

ORGANIZAM EVENIMENTE SI PENTRU GRUPURI DE COPII DE LA SCOLI SI GRADINITE !
promoveaza
Adresa:
Str. Gh. Chitu, Nr. 100 bis, Craiova, Dolj
Contact:
Tel.: 0731.836.149
Web Site:
Email:
magic_land789@yahoo.com