stardand
../laboratoare analize/Renamed Laborator
Clasament: 5/1
Renamed Laborator
Galerie foto
 Programarea pentru analize medicale decontate de CAS Dolj se face numai telefonic, in data de 15 a lunii, orele 13:00-15:00, in limita plafonului disponibil.
Telefon UNIC programari: 0374 003 100 

   In timpul programului de lucru efectuam si recoltari la domiciliu, pentru care se percepe o taxa de transport in valoare de 35 RON.

Persoanele posesoare de certificate de incadrare in gradele de handicap grav sau accentuat, sunt scutite de plata acestei taxe. 

Renamed Laborator Analize Medicale este acreditat International, RENAR, conform certificatului nr. LM 368 si se afla in relatie contractuala cu C.A.S Dolj. Respectarea normelor de calitate si preocuparea pentru acuratetea rezultatelor oferite pacientilor se regasesc atat in dotarea laboratorului cu aparatura ultraperformanta cat si in instruirea periodica a personalului specializat.

    Probele de laborator exprima in mod obiectiv modificarile survenite in morfologia, functiunea si biochimia organismului si evidentiaza agentii agresivi, factorii etiologici ai imbolnavirilor. Utilizarea rezultatelor de laborator depinde de doi factori de baza: recoltarea corecta a produselor supuse analizelor si efectuarea analizelor propriu-zise.

    Dispunand de aparatura de ultima generatie, analizele medicale se lucreaza in laboratorul propriu, cu posibilitatea de recoltare a probelor biologice si la domiciliul pacientului. In cazul unor analize ultraselective, probele se trimit la laboratoare universitare din strainatate, cu respectarea conditiilor speciale de transport.

    Misiunea noastra este sa oferim Olteniei un laborator ultramodern ce functioneaza dupa standarde europene, care totodata garanteaza profesionalism, promptitudine si cel mai bun raport calitate - pret. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate de laboratorul Renamed, a fost castigata prin efortul continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru, pastrand accesibilitatea prin politica de preturi.

(sursa: www.renamedlaborator.ro)
promoveaza
Program:
L-V: 7:30-20:00; S: 7:30-12:00
Adresa:
Str. Calea Unirii Nr. 143, Craiova - 200330, Dolj
Contact:
0351420969
Web Site:
Email:
renalabor@renamedfarma.ro