stardand
../gradinite/Gradinita Axia
Clasament: 4/3
Gradinita Axia
Galerie foto
Grădinița Axia este a doua gradinita particulara deschisă in municipiul Craiova.Pe 1 septembrie 2003 si-a deschis portile,având in primul an o singura grupa de prescolari.Cu timpul grădinița s-a extins ,ajungând sa funcționeze cu mai multe grupe,cate una pe fiecare nivel de vârstă,la fel cum funcționează si in prezent.

Numele Grădiniței Axia nu este ales ȋntâmplator,”axia” in limba greaca veche insemnând ”valoare”,valoroasă fiind educația transmisa in grădinița noastră si valoroși fiind copiii educați aici.

Scopul principal al Grădiniței Axia este socializarea, educarea şi pregătirea copiilor într-un mediu educaţional cât mai atractiv, cultivându-le aptitudinile şi formându-le deprinderi necesare integrării în societate.

Perioada preşcolară constituie etapa celei mai intensive receptivităţi, mobilităţi şi posibilităţi psihice, o perioadă a vieţii cu remarcabile progrese în toate planurile. Acum se formează toate conduitele adaptative de bază, se constituie structurile intelectuale şi creative mai importante – inclusiv sociabilitatea, caracteristicile comportamentelor, reacţiile afectiv – voliţionale etc.

Copilul preşcolar traversează etapa cunoaşterii prin lărgirea contactului său cu mediul social şi cultural din care asimilează modele de viaţă care permit şi determină integrarea sa tot mai activă în condiţia umană.
promoveaza
Program:
LUNI - VINERI, 09:00-16:00
Adresa:
Str. Matei Millo, Nr.9, Craiova
Contact:
0728910999
Web Site:
Email:
gradinitaaxia@gmail.com