stardand
../evenimente locale/Praful magic de Craciun-piesa se teatru pentru copii
Clasament: 0/0
Praful magic de Craciun-piesa se teatru pentru copii
Bebevesel.ro aduce in Craiova , sambata 17 decembrie de la ora 11.00 la Cercul Militar,un spectacol plin de magie pentru copii. Un spectacol sustinut de Lumea lui Momo din Bucuresti despre noaptea dinaintea Craciunului.
Despre Lumea lui Momo si actorii care dau viata spectacolelor: “Ne propunem să educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens. Ne propunem să creştem oameni, promovând acele valori morale de care fiecare copil are nevoie în viaţa de adult: iubire, generozitate,responsabilitate,toleranta, onestitate, încredere. Pentru că “aici” şi “acum-ul” pe care le găseşti doar în teatru sunt noţiunile cele mai îndemâna prin care copiii se conectează la lume. Teatrul îi
poartă prin imaginar, cu o încărcătură mare de magie. Teatrul îi aduce prin poveste atât în propria lor realitate copiilor, cât şi a adulţilor.Este un canal valoros de educaţie, de comunicare prin care ajungem la copii întotdeauna prin limbajul lor, prin personaje echilibrate, prin decoruri şi costume parcă decupate din scenele lor de joacă, dar mai ales printr-o echipă de actori, scenarişti,scenografi şi regizori profesionişti.”

Descrierea piese “Praful magic de Craciun”

E noaptea de Ajun. O noapte mai linistita si mai misterioasa ca oricare alta. Bradul e impodobit,luminile sunt aprinse, colindele se aud usor, rasetele de copii intregesc atmosfera in asteptarea lui Mos Craciun. In noaptea de Ajun totul este magic si orice e posibil. Doi spiridusi speciali Rabdarica si Mofturica il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga inca o data la fiecare copil in parte cu cadourile mult dorite. Si asta pentru ca ei stiu sa foloseasca Praful magic de Craciun, iar de aici surprizele ne insotesc in poveste la tot pasul.

Un spectacol vesel, cald si jucaus, dar mai ales educativ pentru oricine care crede in Magia Craciunului. Un spectacol in care copiii vor invata despre cum sa faca propriile alegeri, sa aiba rabdare, sa fie generosi, responsabili si sa priveasca dincolo de propriile dorinte.

Distributie: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu
Regie si adaptare text: Oana Rasuceanu
Idee si concept: Mira Loghin
Scenografie si costume: Doina Pop
O productie MOMOLINO si Lumea lui MOMO

Invitatiile pentru spectacol se gasesc la receptia Hotelului Europeca si la Fastrackids Craiova. Costul este de 25 de lei/pers in primele 4 randuri si de 15 lei/pers in restul salii.

Speram ca acest eveniment sa fie in interesul dumneavoastra. Sa le oferim copiilor in Craiova un eveniment magic! O parte din banii stransi din vanzarea biletelor vor merge la ANCAAR Craiova- copiii cu autism pe care ii ajutam de mai bine de 5 ani.
promoveaza
Adresa:
Cercul Militari Craiova (fost Casa a Armatei)
Contact:
Tel:0727.229.185
Web Site: