stardand
../evenimente locale/Educație fără pedepse și fără recompense.
Clasament: 3/1
Educație fără pedepse și fără recompense.
Nu știi cum să-ți stăpânești copilul, cum să-l faci să te asculte fără a-l pedepsi sau recompensa? ”Parentship – Seminarii pentru părinți” (www.parentship.ro) vine cu soluția și propune o abordare centrată pe copil, pe nevoile și emoțiile lui, pe înțelegerea cauzelor care determină comportamentele provocatoare ale copiilor. În acest sens, specialistul Anca Iordache va susține, pe 7 aprilie a.c., un seminar la Craiova, începând cu ora 17:00, la Hotel Europeca. 
Tariful este de 50 de lei/persoană.

Principalele teme abordate în cadrul evenimentului sunt DE CE PEDEPSELE SI RECOMPENSELE SUNT INEFICIENTE, CARE SUNT CELE 4 TIPOLOGII DE PARINTI,CARE SUNT CAUZELE COMPORTAMENTELOR NEDORITE ALE COPIILOR,EXISTA ALTERNATIVE LA PEDEPSE SI RECOMPENSE? Intrumentele și modelele de comunicare prezentate părinților participanți la seminarii sunt întemeiate pe cercetări în domeniul psihologiei copilului și pe experiența practică a părinților care le-au aplicat deja în familiile lor.   

“Am învățat în acești ani de training de parenting cât de prețioase sunt informațiile și cât de mult le ușurează munca părinților. Experiența mea de mamă este însă cea mai importantă în sala de curs, pentru că părinții vor să audă situații și exemple concrete despre cum se pun în practică și cum funcționează abordarea fără pedepse și fără recompense, relaționarea prin joc și acceptarea emoțiilor”, explică Anca Iordache, trainer de parenting din 2011. Ea este mama a doi copii de 5, respectiv 2 ani, și primul instructor Aware Parenting certificat în România de Dr.  Aletha Solter. De altfel, este fondatoarea *Parentship – Seminarii pentru părinți (www.parentship.ro) și coordonator al proiectului.   Proiectul a fost lansat în 2011 şi are la bază abordarea ”Aware Parenting” a psihologului american Aletha Solter (www.awareparenting.com).


Data: 07 aprilie 2015
Ora 17.00
Durata: 2 h
Locația: Hotel Europeca
Tarif:  50 lei/persoană

Detalii:
0727.229.1850727.229.185
bebevesel@gmail.com

Invitatiile le puteti cumpara de la Fatrackids Craiova, str. Gh.Bibescu.
promoveaza
Adresa:
Strada Păltiniș, Craiova
Contact:
0727229185