stardand
../evenimente locale/Cursuri prenatale"Parinti de poveste"
Clasament: 0/0
Cursuri prenatale"Parinti de poveste"
Descriere curs “Parinti de poveste”

Nașterea și îngrijirea unui copil sunt atât de complexe, încât se spune că niciodată nu ești pregătit pentru aducerea pe lume a unei noi vieți. Această prejudecată conține, de fapt, teama fiecăruia de a fi pe deplin responsabil de o nouă viață, teama că nu ne vom descurca, că nu știm ce, dar mai ales cum să facem astfel încât să creștem un copil sănătos atât fizic cât și psiho-emoțional.

Teama aceasta și emoția care o însoțește sunt cât se poate de firești. Rolul de părinte nu seamănă cu niciun alt rol social, dar, odată învățat, devine cel mai autentic rol pe care cineva îl poate avea în viață. De aici importanța majoră pe care vrem sa o acordăm educației prenatale,prin organizarea cursurilor “Parinti de poveste” ,care vor oferi informaţii despre sarcină, naştere,îngrijirea şi alimentaţia copilului, dar şi despre schimbările psiho-emoţionale care însoţesc
sarcina, naşterea şi apariţia unui copil în familie. Sănătatea copilului începe cu și de la părinți!

Sub denumirea “Parinti de poveste” vom desfasura la Craiova primele cursuri prenatale pentru parinti(obligatoriu mama/tata). Cursurile se adreseaza in mare parte viitorilor parinti,dar si cuplurilor care desi au devenit parinti, au un bebelus, si nu au avut ocazia sa afle informatii pretioase.

Cursul este sustinut de Dr.Cristina Korishe-medic pediatru si consultant in alaptare certificat IBCLC, pentru partea de sarcină, naştere, îngrijirea şi alimentaţia copilului.

De Irina Gruia- Psihoterapeut Formator Psihodrama Clasica - Asociatia Romana de Psihodrama Clasica,Presedinte, Formator Metode de Educatie Nonformala - Asociatia DePsi,Formator Comunicare relationala - Metoda ESPERE, despre schimbările psiho-emoţionale care însoţesc sarcina, naşterea şi apariţia unui copil în familie.

Cursul “Parinti de poveste” incepe din 17 noiembrie, tine pana pe 8 decembrie si este structurat in 4 module, fiecare modul dureaza 3 ore/sedinta si se
desfasoara o data pe saptamana. Costul este de 500 de lei/cuplu. Un curs poate fi urmat de maxim 10-15 cupluri.

Locatia Gradinita Madona Dudu,str.Campia Islaz Nr.12,Craiova.
Inscrieri si detalii: 0727.229.185
promoveaza
Adresa:
Gradinita Madona Dudu,Str.Campia Islaz Nr.12,Craiova
Contact:
Tel:0727.229.185
Web Site: