stardand
../evenimente locale/Conferinta parenting- Cum sa consolidam stima de sine a copiilor
Clasament: 0/0
Conferinta parenting- Cum sa consolidam stima de sine a copiilor
Bebevesel organizeaza in Craiova o noua conferinta de parenting.
Otilia Mantelers,instructor parenting, vine sa ne vorbeasca despre cum putem consolida stima de sine a copiilor.
Toti parintii isi doresc un copil care sa se placa pe sine si care sa se iubeasca. Un copil care sa stie sa zica NU atunci cand e nevoie, NU copiilor de la locul de joaca care vor ca el sa se joace un anumit joc, NU grupului din liceu care il imbie sa faca lucruri care nu ii fac bine, NU profesorului care il dojeneste pe nedrept, NU sefului de la serviciu care ii da deadline-uri nerealiste. Un copil care sa stie sa spuna DA atunci cand trebuie.
Dar mai presus, un copil care sa se iubeasca pe sine asa cum e el, cu bune si cu rele. Aceasta este pretuirea sau stima de sine. Care sunt insa ingredientele iubirii de sine?
Vino la conferinta Otiliei Mantelers ca sa afli cum poti sadi aceasta iubire si cum o poti face sa creasca.

Studiile recente arată că reușita copilului tău este direct proporțională cu stima lui de sine. Iar diferența dintre copiii / adulții care trăiesc viața din plin și funcționează la capacitatea lor maximă și cei care trec prin viață neexplorând-o este dată de gradul său de stimă de sine.

O sa povestim despre:

* lucrurile pe care le facem noi, părinții, ca să le scadă stima de sine: rușinarea (nevoită), neacceptarea, morala excesivă

* subiectele pentru care noi îi certăm cu precădere, care reprezintă puncte de durere pentru noi înșine: minciuna, sexualitatea, dependențele (de mâncare, ecrane, de persoane etc) promisiunile neținute, competiția, școala, faptul că au anumite emoții “neplăcute”

* cum îi arăt că îl accept cu totul atunci când face ceva greu de tolerat

* cum îl ajut să își recapete puterea atunci când alți copii / adulți îl fac să nu se mai placă pe sine, să nu se mai simtă puternic și frumos

* cum îl ajut să spună NU atunci când asta îi face bine.
Va asteptam pe 27 octombrie la Hotel Europeca din Craiova.
Biletele se gasesc la Fastrackids Craiova si receptia Hotelului Europeca, cost bilet 80 de lei/persoana.
Detalii 0727229185
promoveaza
Adresa:
Hotel Europeca,Str.Pietatii
Contact:
0727229185
Web Site:
Email:
vasilemsimona@gmail.com