stardand
../concursuri
In curand vom da startul unui nou concurs bebevesel.ro
... click concurs
1. Organizatori

2. Durata concursului 

3. Mecanismul concursului
 
4. Conditii de participare

5. Premiile si procedura pentru revendicarea si primirea premiilor
 
6. Responsabilitate

7. Protectia datelor personale
 
       7.1. In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul fiecarui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.bebevesel.ro dupa fiecare extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 5 a prezentului Regulament oficial.
        7.2. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

7.4. Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.bebevesel.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.