stardand
../animatori evenimente/Evenimente Ideale
Clasament: 0/0
Evenimente Ideale
Galerie foto
Mickey si Minnie Mouse sunt unele dintre cele mai indragite personaje din lume dar ele vin alaturi de Donald, Daisy, Goofy, Bugs Bunny si multi alti, astfel toata lumea Disney va fi prezenta la petrecerea ta. Minnie este o fire dulce, prietenoasa, foarte placuta si totodata frumoasa. Mickey este un personaj foarte curajos caruia ii place foarte mult distractia si aventura. Impreuna formeaza cuplul cel mai haios si totodata indragit de catre copii.

Printi & Printese
Pentru cele mai visatoare dintre sarbatorite am pregatit o petrecere de poveste, cu cele mai cunoscute printese din lumea intreaga. Nici printii nu lipesc, desigur! Petrecerile cu printi si printese ne poarta intr-o lume de poveste. 

Aladin si Jasmine
Dansatori desavarsiti, Alladin si Jasmine abia asteapta sa se distreze alaturi de cei mici la petrecerea copilului tau! Copiii se vor simti excelent in compania lor si vor avea parte de multe surprize. 

Clowni
Clownul este personajul cel mai des asociat cu ideea de petrecere pentru copii si asta pentru ca este personajul cel mai vesel, molipsitor de amuzant si pus pe sotii. O petrecere cu clown este o petrecere cu multa galagie si harmalaie.

Alba ca Zapada
Cea mai iubita printesa de poveste vine la petrecerea fetitei tale, impreuna cu Printul sau Mutulica! Alba-ca-Zapada este cea mai frumoasa si cunoscuta printesa, a carei poveste este stiuta de toti copiii, inca de la cele mai mici varste.
promoveaza
Adresa:
Str. Imparatul Traian Nr. 112 , Craiova
Contact:
0765205767
Web Site:
Email:
rezervare@evenimenteideale.ro